دونات یک شیرینی بسیار خوشمزه است که به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه با طزر تهیه این شیرینی پرطرفدار آشنا می‌شوید.

دونات - آشپزی - تغذیه

به گزارش همشهری آنلاین، دونات یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. کاری که در پخت دونات کمی زمان‌بر است مرحله تهیه خمیر آن است. اما به‌راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید و برای صبحانه یا میان‌وعده از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات خانگی | یک سورپرایز خوشمزه برای روزهای قرنطینه

  • مواد لازم برای تهیه دونات (۴ نفر)

شیر گرم یک لیوان
پنیر خامه‌ای ۲ دو قاشق غذاخوری
شکر یک‌دوم لیوان
روغن مایع یک‌سوم لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
وانیل یک‌دوم قاشق غذاخوری
نمک به میزان خیلی کم
آرد سفید سه لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک یزدی | نکات پختِ کاپ‌کیک در ماهیتابه

طرز تهیه تیرامیسو | فوت‌وفن درست‌کردن معروف‌ترین دسر ایتالیایی در خانه

طرز تهیه سالاد سزار | فوت‌وفن خوشمزه شدن این سالاد ایتالیایی

  • طرز تهیه دونات

► مرحله اول
در مرحله اول لازم است آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و آن‌ها را کنار بگذارید.

► مرحله دوم
بقیه مواد را با هم درون مخلوط کن بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

موادتان را درون ظرف در داری بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود.

► مرحله سوم
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به موادتان اضافه کنید و آن را با دست ورز دهید، سپس دوباره مواد را درون ظرف در دارتان بگذارید و آن را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم مواد زیاد شود.

► مرحله چهارم
خمیرتان را با وردنه باز کنید، سپس قالب بزنید و آن‌ها را درون سینی فر از قبل داغ شده بچینید. بهتر است روی سینی فرتان کاغذ روغنی بگذارید و دونات‌ها را روی آن بچینید. دونات‌ها را با فاصله قرار دهید که بعد از پخته شدن و پف کردن به هم نچسبند.

روی دونات‌ها را با برس شیر بمالید. البته اگر به گلوتن حساسیت دارید می‌توانید دونات شکلاتی بدون گلوتن را آماده کنید.

► مرحله پنجم
فر را از قبل روی درجه ۱۷۰ بگذارید و بعد از اینکه گرم شد سینی فر را داخل آن قرار دهید و بعد از پنج تا هفت دقیقه که دونات‌ها پختند و طلایی شدند آن‌ها را از فر خارج کنید.

روی دونات‌ها را با شکلات تخته‌ای‌های آب شده، ترافل و پودر گردو تزیین و آن را سرو کنید.

  • نکات پخت دونات

► دونات شکلاتی

  • برای شکلاتی کردن دونات کافی است که به سلیقه خود یک یا دو قاشق غذاخوری از آرد سفید را کم کنید و به جای آن پودر کاکائو به مواد لازم اضافه کنید. برای شکلاتی کردن روی دونات هم می‌توانید از ترکیبات شکلاتی متنوعی استفاده کنید.
  • برای درست کردن روکش شکلاتی هم سه‌چهارم پیمانه پودر قند را به همراه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق غذاخوری نوتلا و ۳ قاشق غذاخوری شیر ترکیب کنید و با برس روی دونات‌های خود بزنید، یا اینکه می‌توانید دونات ها را در شکلات ذوب شده بزنید.

► دونات شکری

  • در صورتی که بخواهیم دونات‌های خود را به صورت شکری درست کنیم، ابتدا باید نصف پیمانه شکر درشت را در یک کاسه بزرگ بریزیم، سپس دونات‌ها را پس از پخت در کاسه قرار دهیم تا تمام قسمت‌های دونان به شکر آغشته شود.

منبع: کتاب کاله، chishi

کد خبر 563889

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha